Dr. Florica VOICU

  • PDF
  • Print
  • E-mail

Dr. Florica VOICU

Dr. Florica VOICU este absolventă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti - promoţia 1983. A urmat şi finalizat cursurile acestei facultăţi de prestigiu cu nota 10.

Între 1990 şi 1994 a urmat Rezidenţiatul, pentru ca între 1992 şi 1994 să obţină specializarea în explorări funcţionale.

 

În anul 1998, s-a înscris şi a susţinut examenul de Primariat.

În peste 27 de ani de experienţă în medicină, şi în peste 18 ani de experienţă pe domeniul explorărilor funcţionale: ecografie, spirometrie, oscilometrie, indice mână-picior sau EKG, a investigat peste 75.000 de pacienţi, dintre care 20.000 în cadrul propriului cabinet.

 

Diplomă de Doctor-Medic (1982) Facultatea de Medicină Generală Diplomă de Absolvire Medicină Internă (1993) UMF Bucureşti Certificat de Membru (2008) Colegiul Medicilor din România
Diplomă de Absolvire (1991) Imagistică Medicală Certificat de Competenţă în Ecografie (1996) Ministerul Sănătăţii

În anul 2007 a devenit membru al Societăţii Române de Ultasonografie în Medicină şi Biologie, în 2008 a obţinut certificatul de membru al Federaţiilor Europene şi Mondiale a Societăţilor de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie, iar în 2010 a obţinut certificatul de clasificare profesională în ultrasonografie a membrilor SRUMB si SEUMB - nivelul II de practică ecografică (advance).

Certificat de Membru (2008) SRUMB Certificate of Membership (2008) EFSUMB & WFUMB Certificat de Membru (2010) SRUMB
Certificat de Participare Euroson School Musculoskeletal Ultrasonography (2010) Certificat de Clasificare Profesională în Ultrasonografie (2010)
 

Site Poll

Care sunt calităţile care conturează imaginea medicului profesionist?
 

Noutăţi


Satisfacţia pacientului este prioritară! Părerea Dvs. contează!

Stimate pacient,

Cabinetul Dr. FLORICA VOICU ţine cont de părerea fiecărui pacient şi vizează îmbunătăţirea continuă a serviciilor oferite, atât cele medicale, cât şi cele administrative.


Vă rugăm să completaţi următorul chestionar.

Vă mulţumim pentru timpul acordat şi vă asigurăm că părerea Dvs. va fi luată în considerare. Dorim să menţionăm că nu trebuie să semnaţi acest chestionar dacă nu doriţi să vă dezvăluiţi identitatea. Chestionarul poate fi completat şi în format fizic în cadrul cabinetului, după fiecare consultaţie.

Chestionar de evaluare a satisfacţiei pacientului

1. Ce servicii medicale aţi solicitat în cadrul cabinetului/ ce tip de analiză?

2. Sunteţi mulţumit de modalitatea de programare a consultaţiei?

3. Cum a decurs vizita în cadrul cabinetului?

4. Sunteţi mulţumit de informaţiile medicale obţinute?

5. Doriţi să reveniţi la nevoie în cabinet pentru a beneficia de serviciile medicale?

6. Aţi recomanda şi altor persoane să solicite serviciile medicale ale dr. Voicu Florica?

7. Vă rog să ne scrieţi în câteva cuvinte de ce aţi recomanda serviciile cabinetului şi altor persoane?

 

Vă mulţumim!


Special pentru nevoile pacienţilor

Ecograf mobil la Focşani

Cabinetul Medical Individual Dr. Florica Voicu oferă investigaţii ecografice la domiciliu cu ajutorul unui aparat ecograf mobil. Se pot efectua ecografii generale (abdominale şi pelvine), de sarcină, precum şi alte investigaţii sonografice (ecografii de sân sau tiroidă). Pentru detalii şi programări vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau electronic (e-mail).


Recomandare

Pentru specialişti: recomandăm site-uri specializate în ultrasonografie: www.medultrason.ro http://www.ecoson.at/en/

Verifică-ți starea de sănătate!

La Cabinetul de ecografie îți poți verifica starea de sănătate a peste 10 organe. Ia atitudine, verifică-ți starea de sănătate!

ECOGRAFIILE NU SE MAI DECONTEAZĂ DE CNAS

Din luna Mai 2018 serviciile medicale de înaltă performanță (servicii paraclinice și de specialitate) incluzând și consultațiile de explorări funcționale (ecografiile) NU se mai decontează de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, conform Contractului Cadrul adoptat pentru anul 2018.

http://www.cnas.ro/page/servicii-medicale-care-nu-sunt-decontate-din-fnuass.html

Peste 20.000 pacienţi!

Peste 20.000 de pacienţi au trecut pragul Cabinetulului Medical Individual Dr. Florica VOICU, proveniţi din municipiul Focşani, din judeţul Vrancea, din judeţele limitrofe şi chiar din străinătate.

Părerea pacienţilor contează!

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com